Houdt uw medicatieoverzicht actueel! – Zandvoortse Apotheek – Zandvoort

Zandvoortse Apotheek

Raadhuisplein 8 2042LR Zandvoort Tel:023-5713185

Houdt uw medicatieoverzicht actueel!

Niet alle medicijnen kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Dit geldt niet alleen voor receptgeneesmiddelen, maar ook voor middelen die u zelf koopt, zoals bijvoorbeeld pijnstillers of laxeermiddelen. Gebruikt u medicijnen die u bij een andere apotheek of een drogist gehaald heeft of via internet besteld heeft, stelt u ons daarvan dan op de hoogte, zodat wij kunnen nagaan of alle medicijnen bij elkaar passen.

Alleen als uw medicatieoverzicht compleet is is deze bewaking sluitend!

Dit betekent dat wij graag van u horen wanneer u gestopt bent met een bepaald geneesmiddel, of wanneer u na een pauze opnieuw start met een geneesmiddel, waarvan u nog voorraad in huis heeft. Of als u op advies van de arts een andere dosering gaat gebruiken. Deze wijzigingen kunnen wij dan weer doorvoeren in uw medicatie-overzicht. Op deze manier blijft uw medicatie-overzicht actueel en de bewaking sluitend.

Op uw verzoek kunnen wij uw medicatie-overzicht op papier aan u meegeven. Als u dan de specialist, trombosedienst of andere zorgverlener bezoekt heeft u een actueel overzicht van uw medicijnen bij de hand.

Publicatiedatum: 10-12-2019


Terug naar overzicht